Apartmani Tučepi – Tučepi

Tučepi – Hrvatska

Čisto i toplo more, dobro očuvan okoliš, izuzetno kvalitetan privatni smještaj i odličan zemljopisni položaj, čine Tučepi idealnim turističkim odredištem. Tučepi su privlačne ne samo zbog prirodnih i klimatskih karakteristika, već i zbog raznolike turističke ponude, posebno kvalitetan, kompletan smještaj i gostoljubivi domaćini. Izgrađivani su teškim radom i ljubavi generacija domaćina i njegovani stoljetnom tradicijom još od doba baroka što se vidi po mnogim povijesnim spomenicima.

Kao dar prirode, smješteni su ispod vrletne planine Biokovo (1762m), koje se sa svom ljepotom ulijeva u čisto more, kojeg 365 dana umiva 76 izvora čiste i pitke vode.
Posebnu čar mu daje šetnica od 5 km, izgrađena na ideji Tučepske narodne nošnje.
Tučepi se ponekad mijenjaju kroz razna raspoloženja: Buru, Tramontanu, Jugo, Lebić, Maestral, Bonacu, ali uvijek ostaje osunčano suncem, a sve u svrhu da bude zapaženo i da se ponosi sa svojom posebnošču, pokazujući je nama vjekovima, doćekujući vas uvijek sa iskrenim osmijehom, vječno sa plavim zastavama.

Neka to bude dovoljan razlog da pored svih ostalih nenabrojanih vrijednosti, stapajući nogu u more, osjetite čistu, prirodnu vezu sa cijelim svijetom. Osjetite ovaj dar prirode samo prvi put, da bi nam se ponovno vratili., , , , , , ,

Kontakt informacije:

Adresa: Kraj 21, 21325 Tučepi, Hrvatska

Telefon: +385 (0)21 623 360

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar