Beogradski karneval brodova

8. Beogradski karneval brodova održava se 02. jula 2011. godine od 17:00 do 00:00 časova pod sloganom „Vreme je za reke“ i podsloganom „Kod srećne bove“. Mesto održavanja je akvatorij reke Save, od Brankovog mosta do Ušća i obale (Savsko pristanište i novobeogradska strana)

Beogradski karneval brodova je tradicionalna gradska manifestacija koja ima za cilj da promoviše reke Savu, Dunav, njihovo ušće koje zajedno sa Velikim ratnim ostrvom čini nešto po čemu je Beograd prepoznatljiv. Pored popularizacije reka i obala cilj karnevala je da podigne atmosferu u Beogradu i na taj način Beograđanima i gostima iz celog sveta priredi dobru zabavu.
Ova manifestacija ima i za cilj da promoviše Beograd kao turističku destinaciju, nautički turizam, razvoj privrede i investicije na rekama.

Kao glavni program karnevala, pored učešća plovila iz beogradskih marina i karnevalskih grupa, održaće se veliki koncert na reci grupe „Bajaga i instruktori“ i drugih muzičkih izvođača.
Slika koncerta na reci (na brodu koji je privezan za obalu) treba da obiđe ceo svet i pošalje pozitivnu poruku o Beogradu i bude pozivnica za buduće goste.

Manifestacija će u nekoliko segmenata promovisati kandidaturu Beograda za Kulturnu prestonicu Evrope 2020. godine., , , , , , ,

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar