Beogradski sajam – Putovanja u srcu

Porukom „Putovanja u srcu“, na Beogradskom sajmu od 21. do 24. februara organizuje se Sajam turizma. Predstaviće se najveće turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata, kao i druge atraktivne srpske i inostrane turističke destinacije. Oni će posetiocima ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu, odmor i zadovoljstvo. Posetioci će, takođe, imati priliku da dobiju First Minute ponude za ovo leto, mnogo povoljnije nego neposredno pred letnje putovanje

Pored 35. Međunarodnog sajma turizma, u istom terminu, organizuju se i 9. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske oprema, HORECA, 4. Međunarodni sajam vina BEO WINE i 8. Sajam suvenira “Posetite Srbiju”.

Ovogodišnji Sajam turizma odžava se u godini proslave velikog jubileja, kada se obeležava 1700 godina Milanskog edikta – važnog dokumenta tolerancije svih vera kojim je Car Konstantin i hrišćanstvo proglasio verom Rimskog carstva. Svoj doprinos istorijskom i kulturnom sećanju daće tokom cele godine turističke i kulturne institucije u Srbiji, a Sajam turizma je još jedno značajno mesto na kome će biti obeležen ovaj važan civilizacijski događaj.

Zemlja partner 35. Međunarodnog sajma turizma je Nemačka. Ova zemlja je prošle godine prvi put na beogradskom sajmu turizma predstavila svoju bogatu turističku ponudu i prepoznala potencijal tržišta našeg regiona, prihvatajući ulogu partnera ove manifestacije. Nemačka je među vodećim destinacijama u oblasti kulturnog turizma u Evropi, a njeni građani u traganju za kulturnim i istorijskim mestima u svetu. Ova zemlja će na Sajmu turizma u Beogradu predstaviti svoju bogatu ponudu u oblasti kulturnog turizma.

Regija partner ovogodišnjeg sajma turizma je Budva. Ova jadranska metropola turizma sa svojom rivijerom je središte crnogorskog turizma i najposećenija destinacija sa nizom bisernih plaža i jedinstvenom arhitekturom iz 15 veka. Na obali dugoj preko 20 kilometara nalazi se 17 prelepih plaža koji gostima obezbeđuju nezaboravno uživanje.

Domaća turistička privreda svoju ponudu uspešno prilagođava potrebama turista, tragajući i nudeći nove destinacije i sadržaje, ali i nove tehnologije i standarde u opremanju turističkih objekata, bez kojih nema ni uspešnog turizma. Deo te ponude prezentuje se upravo na ovogodišnjim međunarodnim manifestacijama: sajmu turizma, sajmu vina BEO WINE, Sajmu hotelsko ugostiteljske opreme, HORECA i sajmu suvenira “Posetite Srbiju” koji u februaru otvaraju i prolećnu sajamsku sezonu na Beogradskom sajmu., , , , , , , ,

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar