Carski odmor u Smederevu

Carski odmor u Smederevu

Hotel Car se nalazi u Smederevu, udaljen samo osam kilometara od autoputa E 75 (evropskog koridora 10), a 45 kilometara od Beograda, glavnog grada Srbije.

Sobe i apartmani

Na raspolaganju Vam se nalazi 24 dvokrevetne sobe sa odvojenim ležajima, 16 soba sa francuskim ležajevima i 3 apartmana). Svaka soba i apartman poseduju kupatilo, telefon, TV sa satelitskim programom, klima uređaj i internet.

U sastavu hotela je i restoran nacionalne kuhinje sa 120 mesta. Restoran nudi vrelu domaću pogaču, sjenički sir i kajmak, kao i sveže salate u svako doba. Od nacionalnih jela služi se gravče na tavče, teletina i rolovana teletina ispod crepulje a specijalitet kuće je jagnjetina ispod crepulje,. Sjajni specijaliteti i prijatan ambijent doprineće Vašem kompletnom užitku u našem restoranu.

Za sve posetioce je na raspolaganju veliki parking prostor, besplatan pristup internetu (Wireless), fitnes centar i sauna. U sklopu hotela je i konferencijska sala od 50 mesta sa svom pratećom opremom (ozvučenje, projektor, platno…)

Galerija, , , , ,

Kontakt informacije:

Adresa: Đure Daničića 66, 11300 Smederevo, Srbija

Telefon: +381 (0)26 642 042

Faks: +381 (0)26 642 040

Email: office@cartourism.net

Web sajt: www.cartourism.net

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar