Centar zdravlja Izvor – Stojnik

U prirodnom šumadijskom ambijentu radi centar hotelskog tipa namenjen onima koji se nalaze u fazi lečenja od svih vrsta psiho-somatskih bolesti.

U centru se primenjuje energo-terapija, jedan od najefikasnijih načina za uklanjanje posledica stresova. Energetskim tretmanom se uspešno leče problemi: imunološkog sistema, disajnih puteva, želuca, jetre, uroloških organa, razne vrste cista, mioma i mnoge druge bolesti.

Specifičan sadržaj ovog centra čini pretežno organski gajeno voće i povrće koje obiluje vitaminima, mineralima i raznim antiokstdantima.
Od mesa je u upotrebi morska riba, domaće živinsko i meso divljači. Takođe su u primeni i više vrsta čajeva, kao i posebnih dodataka ishrani.
U sklopu centra rade i dva bazena, od kojih je jedan namenjen deci.

Idealno mesto za sve one koji nastoje da svom telu pomognu da povrati zdravlje, kao i za one koji žele da deluju preventivno., , , , , ,

Kontakt informacije:

Adresa: Vikend naselje Morak 1, 11233 Stojnik, Srbija

Telefon: +381 (0)11 8260 005

Faks: +381 (0)11 8260 350

Email: office@centarizvor.com

Web sajt: www.centarizvor.com

Rezervacije smeštaja:

 1. (obavezno)
 2. (obavezno)
 3. (obavezno)
 4. (obavezno)
 5. (obavezno)
 6. (obavezno)
 7. (obavezno)
 8. (obavezno)
 9. (obavezno)
 

2 Comments For This Post

 1. Marica Says:

  Mesto je stvarno ekstra , provod i hrana i bazeni sve je vrh.

 2. neca Says:

  Izmisljeno mesto za prevaru jadnih,bolesnih i napacenih dusa.Nemojte da se slucajno prevarite da dolazite ovde/.Treba ih prijaviti sto cu i uciniti jer radim u ministarstvu zdravlja.

Ostavite svoj komentar