City break – odmor u Beogradu od 198 evra

Turistička organizacija Beograda (TOB), Jat airways i beogradski aerodrom “Nikola Tesla” omogućili su turistima da “city break”, odnosno kratki gradski odmor, provedu u Beogradu po cenama od 198 evra

Beogradski aerodrom se odrekao naplaćivanja aerodromskih taksi “City break” turistima, a beogradski hoteli i domaće agencije su, takođe, snizili cene.

“City break” paket obuhvata aviokarte iz Berlina, Londona, Amsterdama, Milana, Pariza, Soluna, Istanbula, Tel Aviva, Atine, Geteborga, Stokholma, Kopenhagena, Moskve, Ciriha, Beča, Rima, Frankfurta, Dizeldorfa, Larnake i Brisela, sa dva ili tri noćenja u hotelima od tri do četiri zvezdice u Beogradu, i jedno razgledanje grada.
Turistička organizacija Beograda je upravo izdala Vodič kroz kulturne manifestacije 2012. godine, s obzirom na to da je Beograd domaćin brojnih manifestacija koje privlače domaće i strane goste.

Beograd je poslednjih godina postao atraktivna turistička destinacija na evropskom tržištu, a goste privlače pre svega kultura, brojne manifestacija, gostoljubivost i zabava., , , ,

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar