City Hostel – Novi Sad

City Hostel, mesto gde će Vas uvek čekati nasmejano osoblje, časica rakije, udoban i povoljan smeštaj. Tu smo da Vaš predah u prestonici Vojvodine učinimo sto prijatnijim i da Vam pomognemo da pronađete najbolje događaje i znamenitosti u našem prelepom gradu

City Hostel je okružen mnogobrojnim fast food restoranima, kafićima, pekarama, bankama, menjačnicama, salonima lepote, marketima, apotekama.
Smešten je u jednoj od najlepših novosadskih ulica, Radničkoj 21, na samo nekoliko koraka od Univerzitetskog i studentskog centra, koji daje posebnu toplu atmosferu gradu i gde u svakom trenutku možete upoznati zanimljive mlade ljude iz različitih krajeva Srbije i sveta.

Odmah pored hostela je sportski centar SPENS, za sve koji žele da prate sportski duh Novog Sada ili da uživaju u mnogobrojnim koncertima i sportskim manifestacijama.
Laganom šetnjom, za pet minuta naći ćete se u srcu ovog grada i najpopularnijoj “party” ulici Laze Telečkog, gde možete ispratiti noć i dočekati dan u nekom od najboljih klubova u gradu.

Reka Dunav i njegova najpopularnija plaža ŠTRAND su na nekoliko minuta laganog hoda od City Hostela, a do njega mozete stići uređenim šetalištem, biciklističkom stazom, stazom za trčanje i uživati u mnogobrojnim kafićima, sportskim terenima i prirodi.
Sa druge strane Dunava, za sve putnike namernike kojima je cilj posete EXIT FESTIVAL, najveći festival u ovom delu Evrope, City Hostel se nalazi na samo 15 minuta od Petrovaradinske tvrđave.

City Hostel raspolaže većim brojem soba, od dvokrevetnih do osmokrevetnih, raspoređenim na dve etaže.
Na svakom spratu nalazi se prostorija za druženje opremljena LCD televizorima i DVD plejerima, gde možete pratiti jedan od 70 kablovskih kanala ili pogledati film iz naše kolekcije.
U sklopu ovih prostorija su mini kuhinja, frižider, rešo, koji su vam uvek dostupni.

Prijavljivanje gostiju – CHECK-IN je od 12h, a odjavljivanje – CHECK-OUT je do 11h.
Ukoliko imate voz, autobus, avion ili iz bilo kog drugog razloga morate da malo produžite vreme odjavljivanja CHECK-OUT-a, mi ćemo Vam izaći u susret!, , , , ,

Kontakt informacije:

Adresa: Radnička 21, 21000 Novi Sad, Srbija

Telefon: +381 (0)21 6447 208

Faks: +381 (0)21 6615 809

Rezervacije smeštaja:

 1. (obavezno)
 2. (obavezno)
 3. (obavezno)
 4. (obavezno)
 5. (obavezno)
 6. (obavezno)
 7. (obavezno)
 8. (obavezno)
 9. (obavezno)
 

1 Comments For This Post

 1. nemanja Says:

  mozete li mi reci cenu po noci za 1 osobu …

Ostavite svoj komentar