Ekskluzivni doživljaji za goste Grand Hotela Toplice – Slovenija

Bled – Slovenija

Grand Hotel Toplice na Bledu, jedan od najpoznatijih hotela u Sloveniji, predstavio je novu ponudu ekskluzivnih programa, namenjenih najzahtevnijim gostima

Ponuda programa obuhvata jedinstvene doživljaje koji su na raspolaganju isključivo gostima ovog hotela. Programi interesuju i individualne goste koji sebi žele da priušte nešto posebno ili bi voleli svojim najdražima da poklone nešto nezaboravno, kao i domaća i strana preduzeća koja traže originalne načine za nagrađivanje svojih najboljih saradnika.
Cene programa kreću se od 680 do 2200 EUR po osobi.

Raskošna večera u planinama:
Vožnja privatnom limuzinom do aerodroma, zatim let helikopterom do vidikovca u slovenačkim Karavankama, gde je već pripremljen sto za privatnu večeru uz zalazak sunca.
Posle večere povratak u dolinu helikopterom i vožnja do hotela.

Na putu oldtajmerom:
Nostalgična vožnja oldtajmerom po selima i mestima u okolini Bleda, gde još uvek može da se oseti duh prošlosti. Celodnevni izlet može da obuhvati posetu tradicionalnim senicima u Studoru, posetu muzeju sira u Staroj Fužini, degustaciju sireva i drugih domaćih poslastica, vožnju čamcem po Bohinjskom jezeru, a za kraj i čašicu posebnog penušavog vina od medovače.

Fotografski safari sa fotografom revije National Geographic:
Jedinstven fotografski safari u pratnji svetskog putnika i vrhunskog fotografa Arnea Hodaliča.
Gosti koji se oduševljavaju fotografijom iz prve ruke mogu da dobiju brojne korisne informacije i sami da stvore svoju fotografsku galeriju najlepših utisaka sa odmora.
Oni koji žele još dramatičnije fotografsko okruženje, mogu da se odluče za foto safari kroz jednu od slovenačkih pećina.

Raskoš na moru:
Vožnja privatnom limuzinom do slovenačke obale i ukrcavanje na palubu luksuzne jahte koja je gostima na raspolaganju ceo dan. Krstarenje duž slovenačke obale, zatim usidravanje u jednom od predivnih zaliva i mogućnost kupanja, sunčanja i opuštanja uz izabrani snek i piće.
Dan se završava vrhunskom „slow food“ večerom na terasi pored mora.

Kupovina sa stilom:
Posle savetovanja sa profesionalnim modnim stilistom koji utvrđuje želje gosta i stil koji mu pristaje, sledi vožnja u Ljubljanu, gde počinje izlet sa vodičem po najboljim ljubljanskim prodavnicama. Ukusan ručak u jednom od priznatih ljubljanskih restorana, a zatim mogućnost samostalne posete gradskim znamenitostima i živahnom starogradskom jezgru ili nastavak kupovine.

Kraljevska kupovina:
Vožnja privatnom limuzinom ili let helikopterom u Rogašku Slatinu koja je poznata po mineralnoj vodi i vrhunskom kristalu iz Staklare Rogaška. Privatna poseta staklarskoj proizvodnji sa mogućnošću kupovine dragocenih unikatnih proizvoda. Zatim degustacija lekovite mineralne vode i, po želji, gurmanski ručak. Za vrhunac dana privatni prijem kod poznate dizajnerke večernjih haljina Urše Drofenik i mogućnost kupovine iz njenih kolekcija UD prêt a porter, UD Atelier i Urša Drofenik Haute Couture.

O Grand Hotelu Toplice

Grand Hotel Toplice, koji ove godine slavi 80 godina, jedini je hotel sa pet zvezdica na Bledu, jednoj od najomiljenijih turističkih destinacija u Sloveniji. Od 2009. godine, kao prvi član iz Slovenije, deo je uglednog međunarodnog lanca luksuznih hotela Small Luxury Hotels of the World.
Hotel sa najdužom tradicijom na Bledu izdvaja se po svom prepoznatljivom stilu tridesetih godina prošlog veka. Njegova posebnost je kupalište u rimskom stilu koje je izgrađeno još 1925. godine i u kome se i danas koristi sopstveni izvor termalne vode. Po tom kupalištu hotel je i dobio ime (toplice = topla kupka). Uglavnom ga posećuju strani gosti. Na prvom mestu su gosti iz Velike Britanije, a slede gosti iz Italije, Nemačke i Amerike. Srpski gosti su tokom prvih šest meseci ove godine u hotelu ostvarili više od 4 procenta svih noćenja, što je povećanje za više od 40 posto u odnosu na prošlu godinu., , , , ,

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar