Nacionalna kuća “Belorepan” – Baranda

Nacionalna kuća Belorepan je smeštena u pravoj ekološkoj oazi barandskih jezera, na obali reke Tamiš u Barandi. Na ovom području se može videti pravo carstvo od 200 vrsta različitih ptica, među kojima je i orao Belorepan, najveći orao Evrope, po kome je naša kuća dobila ime.
Moderno uređen ambijent sa vrhuskom domaćom hranom čini neverovatno dobar spoj modernog i tradicionalnog. A sve to na radost i oduševljenje naših najzahtevnijih gostiju.Mi kao domaćini smo vredni ljudi koji će vam pružiti vrhunsku uslugu i upoznati sa kulturnim nasleđem i tradicijom.
Nacionalna kuća ima prelepu baštu koja se nalazi na samom jezeru bogato ribom. Vrhunski spremljena jela od sveže jezerske ribe ponosno ističemo kao osnovni razlog da nas posetite.
Na samo 200m udaljeno od jezera nalazi se apartmanski kompleks kapaciteta 4 dvokrevetne sobe i 2 četvorokrevetna apartmana. Kompleks ima autentičan vojvođanski enterijer, preovlađuju žive boje, nameštaj je ručne izrade, koji Vam pruža visoku udobnost kroz podsećanje na stara vremena.
Ako želite da se dobro odmorite i uživate ovo je pravo mesto za Vas, Vašu porodicu i prijatelje., , , , , ,

Kontakt informacije:

Adresa: Oslobođenja 47, 26205 Baranda, Srbija

Telefon: +381 (0)13 686 236

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar