Promocija Vrnjačke banje

Zahvaljujući saradnji Turističke organizacije Vrnjačka Banja i Opatijsko-kvarnerske regije predstavljena je celokupna turistička ponuda Vrnjačke Banje na 8. festivalu Pusne hrane u periodu od 28-30.01.2011.

vrnjacka-banja-matulji

Pred više od 400 gostiju u specifičnom prostoru Matuljskog kulturnog centra Vrnjčani su u tradicionalnim srpskim nošnjama i uz zvuke pesme “Oj Moravo” predstavili srpsku hranu, običaje i vrnjačku turističku ponudu za predstojeću sezonu.

Na trpezi se našla proja, kavurma, čvarci, pihtije, pasulj prebranac, praseće pečenje, gočki sir i kajmak uz naravno neizbežne rakije od šljive, kajsije, dunje i kruške.

Direktorka Turističke Zajednice Matulji i Predsednica FECC Hrvatska Marijana Kalčić Grlaš je izjavila velikom broju hrvatskih medija da će se i dalje nastaviti saradnja ove dve opštine jer i jednu i drugu povezuje turizam i karneval, a potvrda da je to ispravna politika su ovacije koje je srpska delegacija doživela na predstavljanju za vreme trajanja festivala.

Promocija Rijeke i turističke ponude Kvarnera je zakazana za maj mesec, kada u Vrnjačkoj Banji počinje 31. Konvencija karnevalskih gradova Evrope., , , , , ,

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar