Restoran Drinska ruža – Bijeljina

UGOSTITELJSKO TURISTIČKI KOMPLEKS „DRINSKA RUŽA“ se nalazi na samoj obali reke Drine, u neposrednoj blizini Pavlovića ćuprije na 12 kilometara od Bijeljine.
UGOSTITELJSKO TURISTIČKI KOMPLEKS „DRINSKA RUŽA“ trenutno se prostire na 40 000m² i nalazi se u potpuno prirodnom okruženju sa poribljenim potocima, izvorima, šumarcima, fontanama, kao i starim kućicama (magazama),starim mlinom u kom se i danas melje brašno za potrebe restorana, mini ZOO vrtom, ogromnim parkinzima i heliodromom.

Takođe UGOSTITELJSKO TURISTIČKI KOMPLEKS „DRINSKA RUŽA“ raspolaže i sa dvije restoranske jedinice čiji su otvorni kapaciteti smješteni jednim djelom u šumarku a drugim djelom na samoj obali reke Drine kao i zatvorenim kapacitetima koji su opremljeni sa unikatnim namještajem, antikvitetima kao i dijelima naših poznatih slikara.

U restoranu DRINSKA RUŽA ćete između ostalog, pored ukusnih narodnih specijaliteta domaće kuhinje uživati u prijatnom ambijentu i velikom izboru domaćih pića i vina,uz bogat izbor starih proverenih rakija., , , ,

Kontakt informacije:

Adresa: Drina BB, Popovi 2, 76 300 Bijeljina, Republika Srpska, BIH

Telefon: +387 (0)55 483 300

Email: restorandrinskaruza@gmail.com

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar