Sajam turizma u Novom Sadu – 43. put

Međunarodni sajam turizma, 43. po redu biće održan od 28. septembra do 1. oktobra.
Okupiće sve učesnike turističke industrije, a posebno će biti usmeren ka prezentaciji domaće i strane turističke ponude i potencijala.

Strateški partner Sajma turizma je Bugarska, te će na Novosadskom sajmu, turističku ponudu predstaviti više od 100 bugarskih hotela, turističkih centara, agencija, a biće prezentovana i kulturno – istorijska tradicija, kao i gastronomska ponuda.

U istom terminu se održavaju i Izložbe hrane i pića i opreme za ugostiteljstvo. I ove jeseni okupiće proizvođače prehrambenih proizvoda i dati im priliku da predstave dosadašnja dostignuća i novitete u oblasti proizvodnje hrane i pića, ali i šansu da se afirmišu na tržištu Srbije.

Sajam opreme za ugostiteljstvo, namenjen je domaćim i stranim proizvođačima, zastupnicima i distributerima hotelskog i ugostiteljskog nameštaja, opreme, mobilijara i pratećeg pribora za opremanje hotela, restorana, kafića i drugih ugostiteljskih objekata.

Pojedinačna cena ulaznica za ovogodišnji sajam turizma iznosi 250,00 dinara, dok je za grupe veće od 15 ljudi i kolektivne posete osnovnih i srednjih škola 150,00 dinara., , , , ,

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar