Sombor – “Somborski kotlić”

Turistička Organizacija Grada Sombora, ove godine po petnaesti put, organizuje tradicionalnu manifestaciju „Somborski kotlić“, 23. jula na Trgu Svetog Trojstva

Cene kotizacija su 4.000 dinara za učesnike koji se ne takmiče u kuvanju paprikaša, odnosno 5.000 dinara za takmičare. Cenom kotizacije obuhvaćeni su: jedan sto i mesta za sedenje za osam osoba, 5 kg (bruto) očišćene i isečene ribe, promo majice „Somborskog kotlića“, drva za loženje i ložišno mesto.

Osim predviđenog takmičenja u kuvanju ribljeg paprikaša i prigodnih nagrada za one koji po oceni stručnog žirija budu najbolji, organizatori manifestacije će nagraditi i najlepše aranžirane stolove, kao i najveselija društva.
Ekipe učesnika treba sa sobom da ponesu: kotlić, lanac za kotlić, drva za potpalu, luk i začine, testo, hleb, piće, tanjire, escajg, sipaću kašiku, čaše, stolnjak i po želji dodatni aranžman za uređenje stola.

Sve dodatne informacije, zainteresovani mogu da dobiju u prostorijama Turističke Organizacije Grada Sombora, Trg Cara Lazara 1 (Grašalković palata), ili na telefon 025 / 434 350, svakog radnog dana od 08:00 – 15:00 časova., , , , ,

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar