TOS – Promocija Srbije na nemačkom tržištu

serbia-tourism-logo

Turistička organizacija Srbije će u januaru 2011. godine kroz brojne aktivnosti predstaviti turističku ponudu Srbije na tržištu SR Nemačke.
TOS organizuje tzv. „roadshow“ – prezentaciju turizma Srbije u nekoliko gradova – za predstavnike turističke industrije u Nemačkoj.
Na seriji radionica na kojima učestvuju turističke organizacije i turističke agencije iz Srbije i organizatori putovanja iz Nemačke biće predstavljena turistička ponuda Srbije.
Radionice će se održati 11. januara u Berlinu, 12. janura u Dizeldorfu i 13. januara u Štutgartu. Očekuje se da će oko 200 nemačkih turoperatera prisustvovati ovim radionicama.
Tim povodom se 10. januara u Berlinu održava konferencija za novinare na kojoj će govoriti direktor Turističke organizacije Srbije, Gordana Plamenac. Na konferenciji se očekuje prisustvo od oko 60 novinara.
Nakon ovih aktivnosti, Srbija će se predstaviti na Sajmu turizma u Štutgartu od 15. do 23. Januara. Na ovom značajnom evropskom sajmu namenjenom širokoj publici, TOS će se predstaviti po prvi put na sopstvenom štandu od 35 m2.
Nemačko tržište je prepoznato kao jedno od ključnih tržišta za promociju Srbije.
TOS već godinama učestvuje na sajmovima turizma u Nemačkoj, a posebnu pažnju svake godine posvećuje najvećem poslovnom sajmu turizma u Berlinu.
Učešće na sajmovima i druge promotivne aktivnosti dale su kao rezultat i porast broja turista iz Nemačke u 2010. godini. Tako je broj nemačkih turista od januara do novembra 2010. u odnosu na isti period u 2009. godini porastao za 7 %, a broj noćenja za 2%.

promo, , , ,

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar