Turistička Organizacija Opštine Zvornik

Turistička organizacija opštine Zvornik osnovana je sa ciljem valorizacije, očuvanja, prezentacije i zaštite turističkih vrijednosti na teritoriji opštine Zvornik.
Zvornik i okolina privlače putnike i goste svojim prirodnim ljepotama, koje prije svega, pruža rijeka Drina, nizvodno, odnosno vještačko jezero (stvoreno izgradnjom HE Zvornik) uzvodno u dužini od
25 kilometara, pogodno za ljetovanje, sportsko-rekreativne aktivnosti na vodi i ribolov.

Rijeka Drina i Zvorničko jezero sa raznovrsnim ribljim fondom ( pastrmka, lipljen i mladica, klen, mrena, škobalj, som i štuka) pružaju izuzetne uslove za sve vrste ribolova.
Brza, hladna i bistra rijeka Drina pogodna je za splavarenje, rafting, plovidbu i uživanje, dok se na jezeru možete kupati, kampovati, iznajmiti kajak, kanu ili narodni čamac te tako na najbolji mogući način razgledati bogatu prirodu i okruženje.
Sportsko-rekreativna zona na samoj obali rijeke Drine, sa pješačkom stazom u dužini od
2,5 kilometra, i terenima za odbojku na pjesku i mali fudbal, savršeni su za odmor i rekreaciju.

Ljubitelji lova ovdje su svakako dobro došli, jer bogatsvo i ljepota prirode stvorili su izuzetne i raznovrsne mogućnosti uživanja u lovištima Grkinja i Mlađevac, koji su bogati sitnom ali i visokom divljači (divokozama, divljim svinjama, srnećom divljači i mrkim medvjedima)., , , , , , , ,

Kontakt informacije:

Adresa: Svetog Save br.56, 75400 Zvornik, Bosna i Hercegovina

Telefon: +381 (0)56 210 184

Faks: +381 (0)56 210 184

Web sajt: www.zvornikturizam.org

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar