Vila Best – Vlasinsko jezero

Vila Best je moderan apartmanski objekat smešten neposredno uz Vlasinsko jezero, koje zahvaljujući svojim blagotvornim karakteristikama postaje sve veći izazov zaljubljenicima prirode i odmora kraj jezera. Na udaljenosti od oko 300km od Beograda, zbog svog očuvanog okruženja i odlične pozicije, vila je idealna za odmor i rekreaciju. Sve sobe i apartmani imaju predivan pogled prema Vlasinskom jezeru.

Vila Best je moderna dvospratna kuća koja poseduje komforne smeštajne kapacitete. U sastavu Vile je obezbeđen parking, prostrano dvorište površine 15 ari sa letnjikovcem, restoranom, roštiljem sa sačem, mini-bazenom.
Ukoliko ste ljubitelj avanture, uzbuđenja i želite da upoznate planinu i Vlasinsko Jezero iz drugačijeg ugla, na raspolaganju se nalazi i vozilo za foto safari i čamac., , , , , , , , ,

Kontakt informacije:

Adresa: Naselje Ljote, Vlasinsko Jezero 17 530 Surdulica, Srbija

Telefon: +381 (0)16 259 059; +381 (0)63 401 121

Rezervacije smeštaja:

 1. (obavezno)
 2. (obavezno)
 3. (obavezno)
 4. (obavezno)
 5. (obavezno)
 6. (obavezno)
 7. (obavezno)
 8. (obavezno)
 9. (obavezno)
 

1 Comments For This Post

 1. Vera Says:

  Dana 21. jula u povratku sa letovanja iz Grcke po dogovoru sa vlasnikom vile Best na Vlasinskom jezeru i zakazanom i rezervisanom nocenju za 4 osobe dozivela sam veliku neprijatnost od strane vlasnika Gorana Kostica koji mi je rekao da nema mesta i da ne moze da “otera” goste. Pritom sam ga podsetila na rezervaciju od 1. jula pa i da nije u mogucnosti da “otera” goste mogao je da se javi telefonom i to isto mi saopsti pre nego sto sam dosla u vilu. Na sve te moje komentare on se slozio da sam ja u pravu ali da je zaboravio na nas dolazak i uz veliko izvinjenje, pritom u pripitom stanju, pozvao nas na sutrasnji dorucak da bi se s tim otkupio, a kada sam ga pitala gde cemo da nocimo s obzirom da je i jedno dete bilo sa nama rekao je “snacicemo se”. Krajnje nekorektan odnos prema gostu i upozoravam sve buduce korisnike da se dobro raspitaju o smestaju i okolnim smestajima da ne bi dosli u situaciju kao sto je moja.

Ostavite svoj komentar