Hostel Smile – Hostel sa osmehom

mapa-1.jpg
mapa.jpg

Hostel Smile se nalazi na izuzetnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Novosadskog sajma.
U blizini hostela nalazi se i autobuska stanica gde prolazi većina gradskih autobuskih linija. Ukoliko više volite da se  prošetate, na sve bitne lokacije stići ćete za manje od 10 minuta.

Novi Sad nudi beskrajno mnogo mogućnosti za kulturne obilaske, uživanje u prirodi, sjajnu zabavu u klubovima i barovima. Pored, u svetu čuvenog, festivala Exit, u vojvođanskoj prestonici brojni su i drugi festivali, koncerti, performansi i sajmovi, zbog kojih bi zaista vredelo doći.
Čak i kada se ništa ne dešava, što je vrlo retko, grad krije pregršt prelepih mesta koje morate videti, pa i najobičnija šetnja kroz njega, predstavlja pravo uživanje.

Hostel Smile nije obično prenoćište, u kojem ćete samo prespavati i nastaviti dalje.
To je mesto gde će Vam i najmanji dnevni predah od obilazaka, kao i kafa za povratak energije, izmamiti osmeh. Sa osmehom ćete i otići, jer ćete odavde poneti najlepša sećanja.

Hostelske sobe su opremljene po luksuznim standardima, sa željom da Vaš boravak u našem hostelu i Novom Sadu bude prijatan i ugodan.

Dvokrevetna soba sa francuskim ležajem, koja po potrebi može biti i četvorokrevetna, jer sadrži i dodatni krevet za dvoje, maštovito je opremljena, a na raspolaganju Vam je i TV prijemnik sa kablovskim priključkom. Iznajmljivanjem ove sobe, svaki par će dobiti romantičan kutak, sa pogledom na glavni novosadski bulevar.

Četvorokrevetna soba sadrži dva kreveta na sprat i posebno je pogodna za veselo, avanturistički nastrojeno društvance. Pri opremanju, velika pažnja posvećena je dekorativnim detaljima, čijim se pažljivim odabirom postigla prava toplina doma.

Obe sobe, kao i ostale prostorije, su savršeno čiste i uredne, jer je higijena u hostelu od neprikosnovene važnosti.

Kada se odlučite na noćenje u hostelu Smile, dobijate niz dodatnih usluga.
Ukoliko dolazite automobilom, ili ste biciklista koji vozi ture po Srbiji, imaćete gde da smestite svoje prevozno sredstvo, jer postoje parking i biciklana.
Zajednička kuhinja poslužiće Vam za kuvanje kafe i čaja, dok su kupatila prostrana i sređena, sa peškirima za korišćenje.
Zajednički dnevni boravak je lep prostor za druženje, u kojem možete gledati TV, koristiti računar i kablovski internet, svirati klavir, ili opušteno ćaskati sa prijateljima i ostalim gostima.

Vaše dragocenosti biće sigurne u lokerima, a od domaćina ćete dobiti sve potrebne informacije za lakše snalaženje po gradu., , , , ,

Kontakt informacije:

Adresa: Bulevar Oslobođenja 48, 21000 Novi Sad, Srbija

Telefon: +381 (0)21 633 70 85

Email: hostel.smile@gmail.com

Web sajt: www.hostelsmile.com

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar