Pet čokoladnih hotela za Dan zaljubljenih 1/3

Dan zaljubljenih se polako približava i zapravo nije bitno da li ste bez partnera ili u vezi:
14. februara morate probati barem jednu čokoladnu bombonjeru. Svakako postoje ekstravagantni pojedinci, koje je baš ovaj čudesni afrodizijak inspirisao za izgradnju “slatkog” hotela…

U narednim danima predstavićemo Vam pet hotela u kojima možete uživati masaže sa čokoladom, odsesti u “Choco Sweet Suite” ili možda gustirati ukusne čokoladne bombone u hotelu.

“Rosas & Xocolate” je grandiozno zdanje roza boje, koja se nalazi u Meridi, Meksiku. Hotel pruža elegantne enterijere, i nudi krasne detalje: od poda koji je prekriven keramičkim pločicama do kreveta sa veličanstvenim baldahinom, koji je napravljen od tamnog drveta.
Specijalitet hotela je čokoladna terapija, koja koristi svojstva svoga semena u cilju postizanja fizičkog i mentalnog blagostanja. Tokom ovom čarobnog rituala, koji je obložen sa smesom od kakaa, doživećete jedan sat kompletne ekstaze.

The Chocolate Boutique Hotel Bornmut, Velika Britanija, se sastoji od 15 soba, sa čokoladnim temama. Uz desert i šampanjac, koji će vas dočekati u sobi, osetićete se razmaženo i voljeno.
Ako se odlučite da ostanete u ovom hotelu, možete da izaberete različite pakete koji su specijalno dizajnirani za Dan zaljubljenih. To će vam omogućiti da naučite nešto više o istoriji čokolade i proizvodnom procesu, ili pak učestvujete u lekciji o tome kako da napravite ukusne čokoladne kuglice sa svežim sastojcima.

*www.trivago.rs
TRIVAGO je najveći hotelski pretraživač i izvor informacija na svetu. Svakog meseca 45 miliona korisnika daje poverenje trivagu u svojstvu svog početnog mesta za traženje putničkih informacija. Trivago pomaže korisnicima da nađu svoj idealan hotel i da ga rezervišu po najmanjoj mogućoj ceni tako što omogućuje upoređivanje cena sa više od 200 sajtova za rezervaciju.
Želimo da vam omogućimo da za vaš novac doživite najbolje moguće putničko iskustvo., ,

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar