Pet čokoladnih hotela za Dan zaljubljenih 2/3

Dan zaljubljenih se polako približava i zapravo nije bitno da li ste bez partnera ili u vezi:
14. februara morate probati barem jednu čokoladnu bombonjeru. Svakako postoje ekstravagantni pojedinci, koje je baš ovaj čudesni afrodizijak inspirisao za izgradnju “slatkog” hotela…

U gradu ljubavi, Parizu, samo nekoliko minuta od Ajfelovog tornja i elisejskih poljana leži Cadran Hotel. Namešten u dinamičnom i šarenom stilu hotel nudi predah od svakodnevnog života u Parizu. Glavna atrakcija je nesumnjivo šank, koji ima više od 30 različitih vrsta čokolade; jabuka iskušenja, biber, đumbir, karamela, kafa i još mnogo toga. Iznenadite sebe i voljenu osobu i probajte magični koktel napravljen iz kakaa, vanile i čilija.

U mestu čokolade, Peruđi, nalazi se Etruscan Chocohotel, jedan od retkih hotela u svetu koji je u potpunosti posvećen ovoj ukusnoj poslastici. Celokupan dizajn, sa akcentom na detaljima, ističe prisustvo čokolada, od lampe oblivene istom do jastuka u obliku prsta. Glavna atrakcija hotela je takozvani “Choco Sweet Suite” i restoran “Buonenuove”, gde služe tradicionalnu umbrijsku kuhinju, uz pregršt izazovnih svežih sastojaka koji su dizajnirani sve od predjela, pa do deserta.

*www.trivago.rs
TRIVAGO je najveći hotelski pretraživač i izvor informacija na svetu. Svakog meseca 45 miliona korisnika daje poverenje trivagu u svojstvu svog početnog mesta za traženje putničkih informacija. Trivago pomaže korisnicima da nađu svoj idealan hotel i da ga rezervišu po najmanjoj mogućoj ceni tako što omogućuje upoređivanje cena sa više od 200 sajtova za rezervaciju.
Želimo da vam omogućimo da za vaš novac doživite najbolje moguće putničko iskustvo., ,

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar