Počinje “Beer Fest” 2012

Ove godine, od 14. do 19. avgusta, održaće se deseti po redu „Belgrade Beer Fest“.
Povodom ovog jubileja, producent festivala „Beogradska kulturna mreža“, odlučila da da posetiocima pokloni još jedan dan odlične muzike i zabave, tako da će manifestacija trajati šest dana, umesto dosadašnjih pet

Svi izvođači, koji će nastupiti prvog dana festivala prvi put ove godine dolaze na „Belgrade Beer Fest“. Prvog dana na bini će se pojaviti hor „Viva Voks“, kao i kultni beogradski bendovi „Playboy“ i „Vampiri“.

Neki od izvođača koji će nastupiti tokom ostalih pet dana festivala, poput „Obojenog programa“, „Love Huntersa“, „Pekinške patke“, „Ritma nereda“, „Plavog orkestra“, „Crvene jabuke“, takođe će prvi put nastupiti na ovom najposećenijem muzičkom događaju u Srbiji.

„Belgrade Beer Fest“ će i ove godine zadržati ono po čemu je poznat: besplatan ulaz, raznovrstan muzički program koji se bazira na rokenrol zvuku, pre svega bendova iz Srbije i regiona, široku ponudu domaćih i inostranih pivskih brendova, kao i društvene kampanje sa naglaskom na zaštiti životne sredine.

Po prosečnoj poseti, „Belgrade Beer Fest“ je najveći festival piva u Jugoistočnoj Evropi.
Festival poseti u proseku preko 500.000 ljudi. Za devet godina postojanja oko 4.650.000 posetilaca moglo je da vidi više od 450 besplatnih muzičkih nastupa, degustira preko 90 brendova piva i učestvuje u brojnim društvenim kampanjama., , , , ,

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar