Turistička Organizacija Opštine Bečej

Pitomi grad, mirnog prisnog susedstva, dugih širokih ulica u kojima se u zavereničkoj tišini bogatoj senkama, odmara utišani panonski vidik i njegovi mirni žitelji, grad u koga se putnici namernici zaljubljuju na prvi pogled jer, kako tvrde, poseduju šarm i urođenu prisnost.
Bečej, lep i gostoljubiv grad smešten u srcu Vojvodine, uz desnu obalu mirne, sanjive Tise. Ovaj 900-godišnjak, svojim ritmom i navikama prkosi vremenu, vlasti i istoriji, ostajući uvek neusiljen, spreman da se menja u meri vlastite odluke i pristanka., ,

Kontakt informacije:

Adresa: Trg Oslobođenja 1, 21220 Bečej, Srbija

Telefon: +381 (0)21 69 10 444

Faks: +381 (0)21 69 10 404

Email: m.gujanica@gmail.com

Web sajt: www.tobecej.com

Rezervacije smeštaja:

 1. (obavezno)
 2. (obavezno)
 3. (obavezno)
 4. (obavezno)
 5. (obavezno)
 6. (obavezno)
 7. (obavezno)
 8. (obavezno)
 9. (obavezno)
 

3 Comments For This Post

 1. Jelica Says:

  Da li primate studente na praksu? Hvala unapred

 2. Sebastijan Says:

  Da i jos nesto, kad odem u Novi Becej koji je pored nas kako puno njih kazu selo kao da sam otputovao jedno 1000 km odavde. Znaci bruka.

 3. Sebastijan Says:

  Opet ja, pa kad nekom kazem sve ovo oni uglavnom odgovore: ” Pa bacaj smece u kantu i cuvaj okolinu pa ce sve biti lepo oko tebe.” Da ja se sa svim tim slazem samo sto ako hocu da bacim neki papir na ulici pola sata treba da se okrecem i trazim kantu za smece. Grad Becej bi stvarno mogao da bude lep grad, ima puno kvaliteta i mesta za kvalitetan odmor, ali sta je tu je.

Ostavite svoj komentar