Turistička Organizacija Opštine Despotovac

Priroda je bila veoma darežljiva prema dolini Resave, darovala je lepotama i retkostima koje se retko sreću. Raspolaže predivnim pejzažima, zdravom prirodom i naseljena je, prijateljski raspoloženim i ljubaznim ljudima. Mnogobrojne prirodne lepote stoje već decenijama pod zaštitom države. Resava je spona između Istočne Srbije i Šumadije.
Mi u Resavi imamo još uvek onaj komadić zemlje o kojem verovatno često sanjate. Kad duboko udahnete osetićete kako Vam se telo puni čistim, svežim vazduhom, a kad popijete penušavu izvorsku vodu osetićete da ste se preporodili. Uz to fino pristaje prekrasni netaknuti planinski predeo i ljubazni ljudi koji doslovce shvataju reč gostoprimstvo.
U višem planinskom delu biljni svet je bujniji, složeniji i raznovrsniji. Zastupljene su prostrane bukove šume, a zadivljuju i pejzaži zelenih pašnjaka sa stadima ovaca, cvetnih i mirisnih livada, proplanaka i belih krečnjačkih goleti. Na nižem planinskom zemljištu i na pobrđu preovlađuju hrastove šume kao i šume sa ostalim vrstama drveća, a u nižem delu su njive, livade i voćnjaci., ,

Kontakt informacije:

Adresa: Cerska 3, 35213 Despotovac, Srbija

Telefon: +381 (0)35 613 672

Faks: +381 (0)35 613 673

Web sajt: www.resava-tourism.com

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar