Avantura na Beogradskom sajmu

14.decembar 2013 – 9.februar 2014

Paralelno sa Novogodišnjim Vašarom, u Hali 4, biće organizovana manifestacija „AVANTURA NA BG SAJMU“, gde će Sportska organizacija Avantura park sa suorganizatorima ponuditi posetiocima brojne sportske, rekreativne i avanturističke sadržaje, kao što su mobilni avantura park, veštačka stena, zip-line, slack-line, paintball, speleološko penjanje uz uže, orijentiring, funny games, skejt park, pikado, bandži trambolina, dečji zabavni park, cirkuske akrobacije, veslanje, festival podvodnog filma, sportske aktivnosti za osobe sa invaliditetom.

Posebnu pažnju privlači „Živi stoni fudbal“, koji, kao potpuno novi i jedinstven sadržaj u Srbiji, predstavlja simulaciju stonog fudbala, gde ljudi igraju fudbal umesto figura.
U okviru ovog sadržaja biće besplatno organizovana školska liga za sve osnovce. Takmičenje će se odvijati tokom zimskog raspusta, a prijave ekipa od 7 igrača se obavljaju putem maila avantura@avanturapark.com do 20.decembra. Žreb će se obaviti u Hali 4 22.decembra. Pobednici takmičenja će obezbediti besplatan prelazak preko prepreka na drveću za ceo svoj razred u Avantura parku na Adi Ciganliji.

Ove godine Novogodišnji vašar će trajati od 14. do 30.decembra, dok će „AVANTURA NA BG SAJMU“ trajati do 9.februara 2014.
Radno vreme radnim danima će biti od 13:00h do 21:00h, a tokom Novogodišnjeg vašara, vikendom i za vreme školskog raspusta od 10:00h do 21:00h. Posetioci Novogodišnjeg vašara moći će, uz vaučer koji dobiju uz ulaznicu za vašar, besplatno da se oprobaju u jednoj od aktivnosti u Hali 4., , , ,

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar