Brvnara za uživanje na Zlatiboru

Brvnara za uživanje na Zlatiboru

Vila “Brvnara za uživanje” je spoj tradicionalnog i modernog sa odličnom lokacijom koja spaja nedirnutu prirodu i pristupačnost svim sportskim i turističkim sadržajima.

Vila je sa fantastičnim pogledom iz svih soba koje su dobro opremljene svim potrebnim sadrzajima uključujući internet konekciju i LCD-televizore.Sve sobe imaju terase.

Sobe i apartmani:

Ceo kompleks je podeljen u tri celine:

 • zasebna Lux Vila sa kapacitetom smeštaja do osam osoba
 • lux apartmana(1-6 osoba)
 • standard apartman (1-2 osobe)

Vila je zastićena prirodnim ambijentom od svih vidova buke tako da gosti mogu uživati u potpunom miru i lagodnosti tokom svog boravka.

Zlatibor,turističko letovalište,zimovalište i klimatsko lečiliste prepoznatljiv je po trajanju turističke sezone tokom cele godine.
Vila se nalazi u najlepsem i najmirnijem delu Zlatibora-Vranjevini.

Preko Zlatibora vodi magistralni put od Beograda(230 km) do Jadranskog Mora(300 km). Direktne autobuske linije su uspostavljene sa Beogradom,Novim Sadom, Nišom i drugim gradovima.Preko Zlatibora prolazi i zeleznička pruga Beograd-Bar.Avio-saobraćaj je na 230 km Beograd i Ponikve na 25 km udaljeni od Zlatibora.

Kompletan turistički sadržaj oplemenjuje i blizina muzej sela-Sirogojno,jezero Ribnica, Stopica pećina,srednjovekovni manastir Uvac (XII-XIII vek), crkva brvnara u Dobroselici, Mokra Gora sa “šarganskom osmicom” i vec prepoznatljivim filmskim festivalom “Kustendorf “, sabor trubača “Zlatibor” koji prethodi saboru trubaca “Guča”, MEFEST festival avgusta meseca i drugi mnogobrojni turistički sadržaji i sportske atrakcije.

Galerija, , , , , ,

Kontakt informacije:

Adresa: Zlatibor, Vranjevina

Telefon: +381 (0)65 6565 271

Email: sestovic.micun@gmail.com

Rezervacije smeštaja:

 1. (obavezno)
 2. (obavezno)
 3. (obavezno)
 4. (obavezno)
 5. (obavezno)
 6. (obavezno)
 7. (obavezno)
 8. (obavezno)
 9. (obavezno)
 

1 Comments For This Post

 1. Antonela Says:

  Postovani, mozete li mi reci cenu smestaja za dve osobe, polovinom marta.
  Imamo malu kicu (30cm) pitanje je naravno da li je dozvoljena i kuca
  Pozdrav
  Antonela

Ostavite svoj komentar