Domaćinstvo Mileta Pantovića – Kosjerić

Domaćinstvo “Milogošće” se nalazi u selu Mionica na 9 kilometara od Kosjerića, na padinama Divčibara i nadmorskoj visini od 670m.
Velika prostranstva borove i brezove šume prošarana su cvetnim proplancima punim lekovitog bilja pa se ovo domaćinstvo tradicialno bavi pčelarstvom skoro 100 godina. Boravak u prirodi pružiće Vam mogućnost za šetnje, rekreaciju, bavljenje sportom, mogućnost lova, ribolova, branje šumskih plodova i lekovitog bilja kao i mnoge druge rekreativno – zabavne planinske aktivnosti.

domacinstvo-mileta-pantovica

Boravak u domaćinstvu “Milogošće” omogućava uživanje u mnoštvu ukusnih narodnih specijaliteta koja sami pripemaju. Domaći sir, kajmak, mleko, pršuta, razna jela od mesa, sarma, mnogobrojne salate i deserti, sve se to sprema u ovom domaćinstvu. Svu hranu koju pripremaju oni i pažljivo uzgajaju. Recepti po kojima se priremaju jela prenose se sa kolena na koleno, što im daje autentičan i nezaboravan ukus. U ovom domaćinstvu pruža se mogućnost izbor jela i termina u kojima se služe obroci., , , , ,

Kontakt informacije:

Adresa: Selo Mionica kod Kosjerića, 31260 Kosjerić, Srbija

Telefon: +381 (0)31 587 670; +381 (0)64 1575 143

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar