“Jahorina Info” – Novi Sad

Turistička agencija “JAHORINA INFO” je više od klasične turističke agencije. Odlučili smo da poseban akcenat bude na zimskom turizmu na Jahorini, gde svojim gostima možemo da pružimo maksimum usluga.
U toku skijaške sezone nalazimo se vama na usluzi 24 časa dnevno. Ne može se desiti ako dođe do bilo kakvog problema, da ćete biti prepušteni sami sebi! Ovo je vrlo važno, zato što zime na Jahorini znaju da budu jako hladne i sa velikim brojem padavina. Uslovi mogu da postanu jako teški ako se na vrijeme ne pripremite. Mi ništa nismo prepustili slučaju i spremni smo da vam damo svu pomoć i instrukcije još i prije dolaska na Jahorinu, kako bi spremno odgovorili svim izazovima, koji se jednom riječju zovu zima.
Mi smo mladi tim ljudi okupljen u zajedničkoj misiji da očuvamo ono što nam je priroda podarila,da radimo na promociji najljepše planine na našim prostorima, da vratimo Jahorini sportski duh i sjaj olimpijskih igara… Mi smo olimpijska planina Jahorina!!!, , , , , ,

Kontakt informacije:

Adresa: Ilije Ognjanovića 3, 21000 Novi Sad, Srbija

Telefon: +381 (0)21 661 3953; +381 (0)63 898 6734

Rezervacije smeštaja:

 1. (obavezno)
 2. (obavezno)
 3. (obavezno)
 4. (obavezno)
 5. (obavezno)
 6. (obavezno)
 7. (obavezno)
 8. (obavezno)
 9. (obavezno)
 

1 Comments For This Post

 1. Davor Radic Says:

  Lijepo je čuti da ste sa vašim turistima 24 sata i da ne propuštate ništa! To je što je jako važno i kod bilo koje agencije!

  Srdačan pozdrav sa Jahorine,
  Davor Radić

Ostavite svoj komentar