TOS na Sajmu turizma u Ljubljani

Turistička organizacija Srbije, u skladu sa aktivnostima na promociji turizma Srbije u inostranstvu, organizuje predstavljanje na Međunarodnom sajmu turizma Alpe-Adria: Tourism and Leisure Show, koji se održava u Ljubljani od 27. do 30. januara 2011. godine.

TOS je zakupio i opremio izložbeni prostor – štand veličine 90 m2. Pored Turističke organizacije Srbije, na zajedničkom štandu će se predstaviti i Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacija Vojvodine, i turističke organizacije gradova i opština: Čačak, Smederevo, Bajina Bašta, Kruševac, Novi Sad, Bačka Palanka, Odžaci, Subotica, Žabalj, Senta, Kanjiža, Sombor, Stara Pazova, Vršac, Šid, kao i turističke agencije „Glob Metropoliten Tours Lufthansa City Center“ , „Serbia 4u“ i hoteli „Balkan“ i „Kristal“ iz Beograda.

Na štandu će biti predstavljena celina turističke ponude Srbije, sa akcentom na promociji turističkih proizvoda: festivali; priroda Srbije – Dunav, aktivni odmor, sela; kratki odmori u gradovima.
Za tržište Slovenije TOS je izdao tri brošure na slovenačkom jeziku: “52 vikenda u Srbiji”, “Srbija za mlade i radoznale” i “Priroda Srbije – odmor u pokretu”.

Od evropskih i vanevropskih zemalja, po broju ostvarenih noćenja, turisti iz Slovenije nalaze se na trećem mestu., , , , ,

Rezervacije smeštaja:

  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (obavezno)
  8. (obavezno)
  9. (obavezno)
 

Ostavite svoj komentar